Zakelijke tai chi workshop

Een zakelijke tai chi workshop is zeer geschikt als een leuke break tijdens een heidag of management dagen, als onderdeel van een persoonlijk leiderschapsprogramma, een bedrijfsuitje of een vitaliteitsprogramma. Het geeft een andere kijk op de dagelijkse gang van zaken binnen jullie bedrijf.

Resultaten

  • Plezier
  • Actieve ontspanning
  • Teamspirit
  • Vitaliteit
  • Flow
  • Vermindering van weerstand

Wat te verwachten

We verdiepen ons in jullie organisatie. Gaan op zoek naar wat er bij jullie speelt. Dit kan telefonisch maar we komen ook graag even langs. Zodat we kunnen aansluiten bij jullie behoeften en thema’s. Een zakelijke tai chi workshop is altijd opmaat gemaakt voor jullie organisatie.

In de workshop gaan we, aan de hand van solo en partner oefeningen , spelenderwijs op onderzoek uit. In een sfeer die losjes is, waar ruimte is voor humor, ontstaat er ruimte om jullie thema(’s) te bekijken. We gebruiken het lijf als instrument.

Voor eerdere workshops tai chi en ideeën klik hier.

Kosten

De kosten van een workshop worden bepaald door het aantal deelnemers, de plaats en het tijdstip. Wilt u meer weten neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Locatie

De workshop kan in heel Nederland gegeven worden, zowel  binnen als buiten.  Het is fijn als de plek rustig is. Er moet ruimte zijn om te bewegen.

Groepsgrootte

Het aantal deelnemers kan variëren van 6 tot 300 deelnemers. Bij grote groepen komen we of met meerdere docenten of geven les door middel van een microfoon.

Wat is tai chi

Tai chi is een interne gevechtskunst. De basis van tai chi is, door los te laten, door ontspannen te zijn, door mee te bewegen met dat wat je overkomt, in je kracht te komen. Het initiatief naar je toe te trekken. De zaken naar je hand te zetten. En in je voordeel te beslechten.

Wat is het niet

Verwacht geen zweverige taal. We vertalen de principes van tai chi in een zakelijke Jip en Janneke taal. We gebruiken tai chi enkel als metafoor.

Mogelijke thema’s

Thema’s kunnen zijn: omgaan met veranderingen, leiderschap en de kunst van het loslaten, samenwerken, flow, teambuilding, verbinden, het aangeven en voelen van grenzen , hoe te communiceren, vitaliteit, of omgaan met stress. We worden graag uitgedaagd dus andere thema’s zijn zeker mogelijk.

Vrijblijvende offerte 

Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op via email of telefoon +31 (0)6 28403580.  Tai chi workshops kunnen in het Nederlands en Engels gegeven worden.

Ervaringen van de deelnemers

Petra Nieuwlaat – Manager dagbesteding GGZ Cordaan

Jouw verhaal en oefeningen sloten naadloos aan bij onze strategiedag. (men vond dat ik jou wel erg goed had ingelicht terwijl ik bijna niets verteld had over de inhoud van onze dag… 🙂 dus dat heb je knap gedaan!) . We denken erover om je misschien te vragen een bijdrage te leveren aan een medewerkersdag waarin onderwerpen besproken worden die zeker te maken hebben met veranderen en loslaten.

Farah Nanhekhan – Rijkswaterstaat

Ik vond de avond heerlijk ontspannen en leerzaam. Ik begon met een redelijk gespannen hoofd aan de workshop en ging helemaal ontspannen naar huis toe….dat zegt wel genoeg.
Het was fijn om te zien wat focussen op een ding met je doet. De workshop is volgens mijn verwachting verlopen. Een geslaagde avond dus! Dank voor de wijze waarop jij ons hebt laten kennismaken met Tai Chi!

Esther van der Knaap – Prewonen

Dank voor de leuke foto’s en voor de leuke sessie gisteren. Ik neem er zeker wat van mee, vooral bewustwording en dat is al heel mooi natuurlijk! Dank voor je mooie inzichten!