Goed je hebt deze site aangeklikt. Waarschijnlijk omdat je ergens tegen aanloopt. In je leven, in je lichaam of in je bedrijf.

Je wilt leren ontspannen. Je wilt meer in je kracht komen. Jezelf beter leren kennen. Grip krijgen op jouw situatie. Meer ontspannen in het leven staan. Je wilt de blokkades die je remmen aan pakken. Zowel fysiek als mentaal.

Je bent op zoek naar een sfeer die losjes is en liefdevol. Zodat je met tijd en aandacht zelf je problemen leert te begrijpen. Waarbij je instrumenten krijgt aangereikt die je leren om zelf je problemen de baas te worden.

Logisch dus dat je nu eerst eens wilt grasduinen in de mogelijkheden. Want voor jou uiteraard niets dan het beste!

 

Waarom

De maatschappij is de afgelopen tijd steeds rationeler geworden. Mensen zijn steeds verder van hun gevoel af te komen staan. Er is een grote hang om alles te kunnen meten. Te controleren. Te kunnen beheersen.

Tegelijkertijd leven we in een wereld van grote veranderingen. De wereld kantelt. Er ontstaat een nieuwe waarheid. Grip hebben op deze situatie is onbegonnen werk. Vasthouden aan wat je hebt en wat er was, is onmogelijk.

Het enige wat mensen kunnen doen is meebewegen. Ontspannen zijn. Dichtbij jezelf blijven. In het heden leven.

Meebewegen is de enige manier om met tegenslagen om te kunnen gaan. Om veranderingen het hoofd te bieden. Om je krachten te sparen. Het juiste moment af te wachten om in actie te komen.  Te doen wat je in je mars hebt.

En ik wil daar zoveel mogelijk mensen bij helpen.

 

Wat levert het je op?

Je leert los te laten. Je te ontspannen. Je blokkades op te heffen. Je energie vrij te laten stromen. Mee te bewegen met de dingen die je gebeuren.

Je leert contact met je lichaam te maken. Om je hoofd tot rust te brengen.

Je komt (weer) in je eigen kracht. Zodat je hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden. Zodat je weer in de flow komt. En boven jezelf kan uitstijgen.

Flow Sessions - Intro 1