Het Body, Mind, Heart & Soul programma | the Conscious Concept

Bewustzijn is de eerste stap naar verandering

Onze wereld van tegenwoordig is razend snel, transparant, dynamisch en digitaal. Zo liggen er enerzijds een hoop kansen, maar kan het hierdoor aan de andere kant ook best uitdagend zijn om bewust de regie te (blijven) nemen over jouw eigen leven. Neem de huidige trend met een toename van stress, burnouts, depressies en andere mentale en fysieke ziektes. The Conscious Concept biedt een tegenreactie. Het helpt je om van haast en snelheid te vertragen naar een ander ritme waarin je dichter bij jezelf komt te staan. Om van het denken met je hoofd te gaan voelen met je hart. Om de focus op de buitenwereld te verplaatsen naar je eigen innerlijke behoeftes. En om van onbewust bezig te zijn (doing), bewust te zijn (being). Want “bewustzijn is de eerste stap naar verandering.” 

Bewustzijnswerk & persoonlijke groei

The Conscious Concept biedt persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s voor verbreding en verdieping van jouw bewustzijn. Je gaat ervaren hoe jouw gedachtes en emoties op elkaar werken en hoe ze onbewust invloed uitoefenen op jouw dagelijks functioneren. Je gaat ontdekken wat jouw persoonlijke uitdagingen in het leven zijn en op welke specifieke gebieden je verandering wil. Tevens ga je ervaren wat het betekent om vanuit het volle bewustzijn te leven en hoe je in contact kunt komen met je innerlijke behoeftes, jouw authenticiteit. 

Een combinatie van Coaching, Mindfulness & Lichaamswerk (Yin yoga & Tai chi technieken) 

De programma’s van The Conscious Concept onderscheiden zich door een uniek concept. In één programma wordt gewerkt met een combinatie van disciplines: Coaching, Mindfulness en Lichaamswerk (Yin yoga en Tai chi technieken). Allen gericht op “Vertragen”, “Leven in het hier & nu” en het “Vergroten van je bewustzijn”. Onder begeleiding van 5 betrokken en ervaren trainers en coaches werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsproces. Met iedere discipline een eigen trainer/coach. Door de combinatie van technieken en de begeleiding van diverse experts binnen de verschillende disciplines, ontdek je zélf waar je je het prettigst bij voelt en welke vorm het beste past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Iedereen heeft zijn/haar eigen voorkeuren en zo biedt The Conscious Concept voor elk wat wils!

Meer informatie en inschrijven

The Conscious Concept is bedacht en ontwikkelt door Chris Cohen. Voor meer informatie en inschrijvingen klik HIER (externe website)

De locatie:
KW9 Room for Results
Kromme Waal 9
1011 BS Amsterdam