Naar buiten
Een wandel workshop. Over waar je staat in je leven. Hoe je hier gekomen bent. En waar je naar toe wilt.

Beschrijving.
Het dagelijkse leven is hectisch. Werken en gezin vragen aandacht. We nemen weinig tijd om stil te staan bij wat we doen. Om ons af te vragen wat onze kracht is. Wat ons doel is. Waar we naar toe gaan.

Hoe kom je in je kracht, in de juiste flow. Pak je de uitdagingen op. Niet door er alleen maar over na te denken. Maar door er mee aan de slag te gaan. Door los te laten. Door de diepte in te gaan. Door naar binnen te gaan.

Wat kun je verwachten?

In de Amsterdamse waterleidingduinen, vlakbij Haarlem, ga je op pad op zaterdag 13 juli. Jij en nog elf anderen. Naar buiten om naar binnen te gaan. Aan de hand van opdrachten ga je aan de slag. Om jezelf beter te leren kennen. Weten wat je kracht is. Je gebruikt de ander om te spiegelen, jezelf beter te leren kennen.

De wandeling wordt afgewisseld met flow oefeningen. Je gaat stil staan, letterlijk en figuurlijk. Bij wie je bent. Om het hoofd leeg te maken. Om tot de kern te komen. Je gaat in beweging komen. En werken aan je weerstanden.

Voor wie?

Iedereen die aan zichzelf wil werken. Die lef heeft. Over een behoorlijke intelligentie beschikt. Die abstract kan denken. Die de metafoor van Tai chi begrijpt. En zich verbaal kan uiten.

Wat verwacht ik van je?

Het wordt zwaar. Ik verwacht dat je voorbereid en uitgerust bent. Dat je de opdracht die ik je ga sturen hebt gedaan. Dat je jezelf openstelt. De diepte durft in te gaan.

Ik verwacht dat je eten en drinken mee neemt. Niet voor jezelf maar om te delen met de anderen. Om te laten zien wat je in huis hebt.

Ik verwacht dat je een stukje schrijft over de dag, over wat je geleerd hebt. Waar je aan moet werken. Zodat anderen kunnen zien wat het oplevert. Zodat zij het de volgende keer ook durven.

Dat je foto’s van die dag naar me opstuurt, zodat we ze kunnen delen. Zodat we een herinnering hebben aan een mooie dag.

Praktisch

De workshop vindt plaats op zaterdag 13 juli van 09.30 tot 17.00. De kosten zijn € 60,-. Opgeven kan helaas niet meer. Als je de workshop toch graag een keer zou willen doen kun je me hierover mailen.roderik@flowsessions.com