Hoe ga je verder?

Je hebt behoefte aan inspiratie. Je wilt contact maken met je passie en ontdekken hoe je het leven een kant op kan sturen die bij je past. Dat recht doet aan wie je werkelijk bent. Zodat je weer in je kracht komt.

Wat kun je verwachten?

In de workshop breng je een vraag in. Je leert hoe zich nieuwe mogelijkheden aandienen wanneer je perspectief verschuift. Je leert contact te maken en in het NU te blijven. Je experimenteert met
focus en flow. Het brengt je bij je innerlijke kracht.

Je zult ervaren hoe er, in verbinding met anderen, een inspirerend gemeenschappelijk veld ontstaat. Zo ontstaat er vanzelf ruimte. Vanuit die inspiratie word je vraag een uitdaging en komt alles in een ander licht te staan.

Praktisch

De workshop wordt gegeven op 15 maart in Alphen aan de Rijn en op 12 april in Haarlem. Schrijf je nu in via de website www.hoegajeverder.nl. Hier vind je alle informatie over data, kosten en locatie.

Samenwerking

De workshop wordt gegeven door 4 trainers. Die eerder samen hebben lesgegeven op hogeschool Inholland voor de minor Vind Je Bron. Naast mijzelf zijn dat Hans Kunneman, Hilka Jelsma en Hans Thijssen.

Ervaringen van de deelnemers

Stev

Fijne dag beleefd met warmte, zorgvuldigheid, openheid en samenzijn.Mooi van deze cursus is de diverse invalshoeken door de verschillende achtergronden van de trainers. Ik heb bijv. nog nooit iemand zo in de ogen gekeken (met lampje).Het is een mooie zoektocht zo in verbinding met elkaar voor iedereen (ook voor jullie de trainers). Fijn dat jullie meededen in het uitwisselen.

Femke

Wat een mooie beelden van afgelopen zaterdag 😉 Fijn om de foto’s als reminder te ontvangen!
Daardoor flits ik weer heerlijk terug naar de oefeningen en wat deze met mij deden en doen.

De start van de dag, het benoemen van elkaars kwaliteiten vind ik altijd een fijne oefening. Mede door het benoemen van kwaliteiten door jou, zorgde voor bewustzijn van kwaliteiten waar ik meer aandacht aan mag besteden. Een prettige eye-opener. De fysieke oefeningen vond ik een heerlijke afwisseling. Mag wat mij betreft meer van gedaan worden, wellicht in combi met meditatie / affirmatie. De oefening met Hans vond ik ook heel inspirerend. Prettig dat dit gekoppeld werd aan achtergrond info en een praktisch toepasbaar model.

Wellicht is het een idee om aan het einde van de middag een geleide meditatie te doen (Hilka?) om de gehele dag nog eens kort (proces) in aandacht langs te gaan en hoe de bewustwording, antwoord(en) op de vraag of de route nu dichterbij / helderder oid zijn. De gelegenheid om de bewustwording te integreren.

De gehele dag heb ik als plezierig ervaren en een prettige groepsgrootte.
Voor herhaling vatbaar ;-)Dank jullie voor de inspiratie!

Foto’s van de workshop