Hoe ga je verder?

Je hebt behoefte aan inspiratie. Je wilt contact maken met je passie en ontdekken hoe je het leven een kant op kan sturen die bij je past. Dat recht doet aan wie je werkelijk bent. Zodat je weer in je kracht komt.

Wat kun je verwachten?

In de workshop breng je een vraag in. Je leert hoe zich nieuwe mogelijkheden aandienen wanneer je perspectief verschuift. Je leert contact te maken en in het NU te blijven. Je experimenteert met
focus en flow. Het brengt je bij je innerlijke kracht.

Je zult ervaren hoe er, in verbinding met anderen, een inspirerend gemeenschappelijk veld ontstaat. Zo ontstaat er vanzelf ruimte. Vanuit die inspiratie word je vraag een uitdaging en komt alles in een ander licht te staan.

Praktisch

De workshop wordt gegeven op 15 maart in Alphen aan de Rijn en op 12 april in Haarlem. Schrijf je nu in via de website www.hoegajeverder.nl. Hier vind je alle informatie over data, kosten en locatie.

Samenwerking

De workshop wordt gegeven door 4 trainers. Die eerder samen hebben lesgegeven op hogeschool Inholland voor de minor Vind Je Bron. Naast mijzelf zijn dat Hans Kunneman, Hilka Jelsma en Hans Thijssen.