Samenwerken

Een workshop gegeven aan Pre Wonen.

Het enige wat zeker is, is verandering. Bedrijven zijn altijd bezig met veranderen. Zich aanpassen aan de veranderde omgeving. Processen aan het optimaliseren. Om het bedrijf beter te laten functioneren.

Verandering is onvermijdelijk. Je kan er tegen vechten, je hakken in het zand zetten. Maar dat kost energie. Mijn advies ontspannen, contact maken en meebewegen.

Wat kun je verwachten?

Je gaat onderzoeken wat het effect van ontspannen is op contact maken. Met jezelf en met anderen. Wat is het voordeel van meebewegen, met zaken die op je afkomen. Dit alles in een speelse sfeer waar ruimte is om te lachen.

We gebruiken tai chi als metafoor, als taal. Want de basis van tai chi is, door los te laten, door ontspannen te zijn, door mee te bewegen met dat wat je overkomt, in je kracht te komen. Het initiatief naar je toe te trekken. De zaken naar je hand te zetten. En in je voordeel te beslechten.

Wat verwacht ik van jou?

Dat je je openstelt, bereid bent mee te doen.

Feedback van de deelnemers aan de workshop

Eshter

Dank voor de leuke foto’s en voor de leuke sessie gisteren. Ik neem er zeker wat van mee, vooral bewustwording en dat is al heel mooi natuurlijk! Dank voor je mooie inzichten!

Annelien

Dank voor de leuke workshop gisteren. Het was een energie-gever, en prettig om het buiten te doen. Ik heb het als een frisse en vrolijke start van ons verdere programma ervaren.

Berthil

De sessie van gistermiddag was goed. Ik merkte gedurende de sessie dat ik lichamelijk ontspande en met mijn gedachten even met andere zaken bezig was.