De Bosbeek

Driedaagse tai chi workshop. Op de Veluwe nemen we de tijd om uit de dagelijkse sleur te komen. Los te laten. Te focussen. Tijd voor jezelf te nemen. Om in je centrum te komen. Om te ontspannen. Om de diepte in te gaan.

Wat kun je verwachten?

Op donderdag 27 juni kom je na 19.00 aan. We nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen.

Vrijdag ochtend begin je al vroeg. Al voor het ontbijt. Met je houding. Met je structuur. In de ontspanningsoefeningen en het eerste deel van de vorm. Tot de lunch, waarna er tijd is om te rusten. Of te wandelen. Om 16.00 gaan we verder. Nu met een partnerwerk. In contact. Testen van de tai chi. Om 18.00 koken we samen. In de avond is er tijd voor ontspanning. Maken we op een andere manier contact.

De volgende dag onderzoek je aandacht, awareness. Voor het ontbijt in de ontspanningoefeningen. Erna in de vorm. Zinken en release worden onderzocht. Na de lunch en de nodige rust gaan je ‘s middags door met onderzoeken van fajin. Met een partner.’s Avonds is het tijd om samen te koken en te ontspannen.

Op zondag ga je aan de slag met de mind in tai chi. Wederom eerst in de ontspanningsoefeningen. Vervolgens in de vorm en in partnerwerk. Tot 15.30. Dan nemen we afscheid. Zodat je met het eten weer thuis bent.

Wat verwacht ik van je?

Het wordt zwaar. Ik verwacht dat je voorbereid en uitgerust bent. Dat je jezelf openstelt. De diepte durft in te gaan.

Ik verwacht dat je een stukje schrijft over het weekend, over wat je geleerd hebt. Waar je aan moet werken. Zodat anderen kunnen zien wat het oplevert. Zodat zij het de volgende keer ook durven.

Dat je foto’s van die dag naar me opstuurt, zodat we ze kunnen delen. Zodat we een herinnering hebben aan een mooie dag.

Concreet

Het programma is zo opgesteld dat je ook zonder veel tai chi ervaring mee kan doen.
Je slaapt in de Bosbeek.

Aankomst
vrijdag 28 juni om 09.45
Vertrek
zondag 30 juni om 15.45

Kosten workshop
€ 120,-
Overnachting, eten en drinken
€ 120,-
Totaal
€ 240,-

Opgeven kan helaas niet meer, maar hier onder staan wat foto’s.

[codepeople-post-map]