Individuele coaching

Soms wordt het allemaal even teveel. Een drukke baan als nummer 2 binnen een klein maar groeiend bedrijf. En daarnaast een druk gezinsleven. En op een gegeven moment merk je dat het op is. Dat je geen energie meer hebt. Gelukkig heb je een werkgever die bereid is in je te investeren. Nog voordat je volledig uitvalt met een burn-out.

Omschrijving

In een serie van tien gesprekken zijn we op onderzoek gegaan. Al wandelend zijn heftige thema’s besproken. Patronen doorbroken. Gedrag verandert. Het is duidelijk geworden dat het noodzakelijk is om in je eigen kracht te staan. En dat het aandacht kost om in je eigen kracht te blijven.

Feedback

Je hebt mij bijzonder goed geholpen door je uitnodigende maar eerlijke houding.

De manier waarop je je psychologische kennis combineert met je kennis van Chi Kung is voor mij heel nuttig geweest om niet te verzanden in oeverloze gesprekken maar de problematische uitdagingen om te kunnen zetten in praktisch voelbare en uitvoerbare actie.

Het wandelen heeft ook geholpen om niet ‚Äúvast te lopen‚ÄĚ in gedachten. Het in beweging blijven hielp ook letterlijk mijn hoofd en denkprocessen in beweging te houden. Hierbij heeft de inspirerende prachtige natuurlijke omgeving die je hier steeds voor koos ook niet half bijgedragen.Daarbij kan je heel goed op het juiste moment de juiste vragen stellen.

Openheid heeft een grens: daar waar het een opdrachtgever kan schaden. Daarom hier alleen in algemene termen een omschrijving van het traject.