Coaching

Soms kom je in de situatie dat niet even niet meer weet. Je maakt je zorgen. Je hebt het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Dat je de controle aan het verliezen bent. Geen energie meer hebt. Er, binnen in je, allerlei zaken schreeuwen om gezegd te worden. Je voelt je onzeker, nerveus of gespannen. En soms ben je ge√Įrriteerd of zelfs boos. Het kan zijn dat je somber bent of depressief.

Maar je hebt er genoeg van. Je wilt aan je zelf werken. Je hebt het lef om te erkennen dat je er iets moet gebeuren. Je zoekt iemand die je daarmee kan helpen. Je hebt behoefte aan een buitenstaander die met je mee kijkt, maar je luistert, die je spiegelt en uitdaagt. Zodat je stappen gaat zetten.

Je behoefte

Je wilt (weer) in de flow komen. Plezier maken. Scherp krijgen wat jouw doel in het leven is. Je passie vinden. Eerlijk zijn naar jezelf en daarmee naar je omgeving. Je wilt je kalm en ontspannen voelen. Orde hebben in je hoofd en in je leven.

Je wilt (weer) weten wat je uitdaging is. Je innerlijke kracht ervaren. Vol zelfvertrouwen zijn. Liefde voelen voor jezelf en voor je naasten. Je betrokken voelen bij je bedrijf. Accepteren dat je bent wie je bent. Vol energie zijn.

Hoe werk ik

Alle coaching gesprekken vinden plaats tijdens een wandeling in het bos, door de duinen of langs het strand. Want de context is belangrijk. Als je uit je dagelijkse omgeving bent cre√ęer je afstand en ruimte om los te komen van vaste overtuigingen.

De opdrachtgever vertelt waar hij of zij mee zit. Waar men tegenaan loopt of wat wellicht beter kan.
Waar de energie verdwijnt, waarom succes uitblijft, waarom de relatie met het personeel voor verbetering vatbaar is. Waarom men angst heeft te groeien met het bedrijf. Hoe het moe zijn van je werk doorwerkt in je privéleven. Hoe controledrang en perfectionisme gewoon plezier kunnen maken in de weg zit.

Ik luister, spiegel, analyseer, vraag door, geef opdrachten en graaf dieper. Ik doe ontspanningsoefeningen om naar binnen te gaan. Contact te maken met lichaam en gevoel.

Als vanzelf komt er na verloop van tijd ruimte voor verandering. Voor nieuwe inzichten. Gedachten worden geordend. Diepere lagen worden aangeboord. Langzaamaan wordt duidelijk waar het werkelijk om gaat. Wat de vraag achter de vraag is. Waar het probleem zit.

Jij

Ik verwacht van jou dat je gemotiveerd bent. Dat je echt aan je zelf wilt werken. Stappen wilt zetten. Uit je comfortzone durft te gaan. Naar binnen gaat. Een draai wil maken.

Maak een afspraak

Coaching werkt alleen als er een klik is, wederzijds vertrouwen. Dit testen we in het eerste gesprek. Kijk hierin of je het gevoel hebt dat ik je begrijp, je de juiste vragen stel, dat de analyse die ik maak aansluit bij jouw beleving. Alleen dan heeft het zin om door te gaan.

Maak nu een afspraak voor een coaching gesprek door mij te bellen(06-28403580) of te mailen(roderik@flowsessions.com).

Voor ondernemers zijn alle kosten voor coaching zijn 100% aftrekbaar. Voor particulieren geld een drempel van ‚ā¨ 250,- per jaar.