Tai Chi Workshop

Je bent op zoek naar een tai chi workshop. Mooi! Dan ben je aan het goede adres. Iedere workshop tai chi wordt op maat voor je gemaakt. Zodat het perfect aansluit bij de thema’s waar je aan wilt werken. Dit kan zijn als onderdeel van een heidag, conferentie, teamuitje maar ook als zelfstandige training.

Wat belangrijk is dat je een idee hebt waaraan je zou willen werken met je organisatie. En dat je wilt onderzoeken of ik je daarbij zou kunnen helpen.

Ik gebruik tai chi als metafoor. Om zaken duidelijk te maken. Want de basis van Tai Chi is, door los te laten, door ontspannen te zijn, door mee te bewegen met dat wat je overkomt, in je kracht te komen. Het initiatief naar je toe te trekken. De zaken naar je hand te zetten. En in je voordeel te beslechten.

Daarom zou het ook workshop omgaan met veranderingen, leiderschap en de kunst van het loslaten, samenwerken, flow, teambuilding, in het nu zijn, verbinden, of omgaan met stress kunnen heten.

Wat kan je verwachten
Je kunt verwachten dat ik me in je organisatie verdiep. Op zoek ga naar wat er speelt bij jullie. Zodat ik kan aansluiten bij jullie behoeften.

In de workshop zelf gaan je fysiek aan de slag. Aan de hand van oefeningen ga je spelenderwijs op onderzoek uit. In een sfeer die losjes is, waar ruimte is voor humor. Zodat moeilijke thema’s besproken kunnen worden. Helder worden. En als vanzelf oplossen.

Voor eerdere workshops tai chi en ideeën klik hier.

Boek een workshop Tai Chi

Bel of mail me om samen af te stemmen wat je behoefte is, wat het doel van de workshop tai chi is. Vervolgens schrijf ik een offerte op maat voor je organisatie. Als je met de offerte akkoord bent hebben we een afspraak. Tai chi workshops kunnen in het Nederlands en Engels gegeven worden, andere talen zijn ook mogelijk.

Neem contact op via email of telefoon +31 (0)6 28403580


Ervaringen van de deelnemers

Petra Nieuwlaat – Manager dagbesteding GGZ Cordaan

Jouw verhaal en oefeningen sloten naadloos aan bij onze strategiedag. (men vond dat ik jou wel erg goed had ingelicht terwijl ik bijna niets verteld had over de inhoud van onze dag… 🙂 dus dat heb je knap gedaan!) . We denken erover om je misschien te vragen een bijdrage te leveren aan een medewerkersdag waarin onderwerpen besproken worden die zeker te maken hebben met veranderen en loslaten.

Farah Nanhekhan – Rijkswaterstaat

Ik vond de avond heerlijk ontspannen en leerzaam. Ik begon met een redelijk gespannen hoofd aan de workshop en ging helemaal ontspannen naar huis toe….dat zegt wel genoeg.
Het was fijn om te zien wat focussen op een ding met je doet. De workshop is volgens mijn verwachting verlopen. Een geslaagde avond dus! Dank voor de wijze waarop jij ons hebt laten kennismaken met Tai Chi!

Esther van der Knaap – Prewonen

Dank voor de leuke foto’s en voor de leuke sessie gisteren. Ik neem er zeker wat van mee, vooral bewustwording en dat is al heel mooi natuurlijk! Dank voor je mooie inzichten!